OM OSS

Sipel (Cici) Faraj & Kochi Faraj är grundarna till salong Élan By Kochi.Sthlm. Erfarna kreatörer med perfektion ända ut i fingerspetsarna.
Man ser ett tydligt samspel mellan dessa två entrepenörer. Deras inspiration, starka samspel och magi har spridits både i Sverige och internationellt. Kochi & Sipel har frilansat i Dubai, London, Italien, Sverige samt en sväng i USA. Dom har haft intressanta samarbetspartners och vill ge en helt annan upplevelse till varje kund. Varje kund och hår är unikt!
Nu är dom här, all kunskap, erfarenhet har dom tagit med som inspiration som sätter Stockholm på kartan.
Ett steg före & service i världsklass!

”Vi strävar alltid efter att ge service i världsklass till alla våra kunder. Det gör vi genom att vi följer kundens resa även efter deras besök hos oss. Vi visar kunden hur de på bästa sätt kan underhålla och bibehålla sin nya frisyr mellan besöken. Vi finns tillgängliga på våra plattformar där kunder kan få tips och råd från oss, vi rekommenderar produkter för bästa möjliga resultat och får i regel alltid ett återbesök av en nöjd kund.

Vi jobbar aktivt med att följa trender & vi har en stark och bred plattform som når ut till stora mängder av potentiella kunder men även samarbetspartners. Dessa plattformar och vårt varumärke har vi jobbat med aktivt sedan vi började i branschen”

-Kochi & Cici