Team Élan

Sipel (Cici) Faraj är grundaren av salong Élan.sthlm. En erfaren kreatör med perfektion ända ut i fingerspetsarna. Sipel har frilansat i Dubai, London, Italien, Sverige samt en sväng i USA. Hon har haft intressanta samarbetspartners och strävar efter att ge varje kund en unik upplevelse. För henne är varje kund och hår unikt! Nu är hon här, med all kunskap och
erfarenhet hon tagit med sig som inspiration, och sätter Stockholm på kartan med sitt arbete. Hon tar ett steg före och erbjuder service i världsklass!

”Vi strävar alltid efter att ge service i världsklass till alla våra kunder. Det gör vi genom att följa kundens resa även efter deras besök hos oss. Vi visar kunderna hur de på bästa sätt kan underhålla och bibehålla sin nya frisyr mellan besöken. Vi finns tillgängliga på våra plattformar där kunder kan få tips och råd från oss, vi rekommenderar produkter för bästa möjliga resultat och får i regel alltid ett återbesök av en nöjd kund.

Vi jobbar aktivt med att följa trender och har en stark och bred plattform som når ut till stora mängder av potentiella kunder samt samarbetspartners. Dessa plattformar och vårt varumärke har vi aktivt utvecklat sedan vi började i branschen.”

-Cici