Prislista

CHRYSTAL DIOR

För dig som vill fräscha upp din hårfärg med en nyansering och avsluta med en härlig styling.
1090 kr

F*CK OFF WHITE

För dig som vill sticka ut lite. En skräddarsydd valfri kreativ färgning med ex pastelltoner/blekning m.m. Här bollar du och din frisör fritt och skapar något utöver det vanliga. I denna tjänst ingår det färgning/blekning, klippning, inpackning och avslutas med en styling.
3690 kr

KEEP IT FOXY

För dig som vill ha en glossing eller en quickfix för att kamouflera gråa hår samtidigt som man vill ha mer glans.
790 kr

BALLERENCIAGA

För dig som vill ha en längre konsultation för en förändring, skräddarsydd klippning och en styling som tar fram en bättre version av dig själv.
1090 kr

CHANEL MY INNER QUEEN

För dig som vill fräscha upp ditt hår med en intensiv skräddarsydd inpackning med hårbottenmassage som sedan avslutas med en klippning och styling som passar för just dig.
1290 kr

DROP IT LIKE IT,S HAUTE COUTURE

Denna tjänst är för dig som låter frisören komma med egna idéer. Självklart har vi en konsultation med idéer som passar just dig. Vi tar fram en färgteknik/slingor som passar just ditt hår och dina behov. Det avslutas med en nyansering, inpackning, klippning och styling. Go for it!
3690 kr

VICTORIA GOT A SECRET

En skräddarsydd teknik för just ditt hår. Här ingår det klippning, nyansering, valfri färgteknik,inpackning och avslutas med en styling. Folk kommer undra vad din hemlighet är med just ditt hår!
3690 kr

FRONT ROW FRONT ROW

För dig som vill synas lite mer, ha ett par slingor i samband med klippning (kort runt öronen) ingår nyansering och även styling.
1990 kr

CLASSIC

En klassisk klippning av långt hår ink. Tvätt och fön.
890 kr